AKCIJA FEBRUAR MAREC 2016 – PROGRAM ZA PREOBLIKOVANJE POSTAVE

Osrednji del vsake terapije je LPG lipomasaža, ki aktivira proces  lipolize – sproščanja maščobe iz celic, nekajkrat pospeši krvni in limfni pretok v telesu in stimulira fibroblaste, da pospešeno ustvarjajo kolagen in elastin.

Sinergični učinki skrbno izbranih terapij, vrhunski aparati in preparati, naše izkušnje ter vaša motivacija in trdna volja je formula do popolne postave.

Kompleksno zastavljen program vključuje obsevanje z infra rdečo svetlobo, ki ima dober učinek na zdravje, stimulira nujno potrebno prekrvitev, pomaga pri hujšanju in razstrupljanju, izboljšuje imunski sistem, vpliva na videz kože in fotobiomodulacijo, ki z različnimi frekvencami pomembno dopolni učinke terapij s ciljnim raztapljanjem celulita ali maščobnih predelov, zaradi povečanja prekrvitve in limfnega pretoka oskrbi kožo s hranilnimi snovmi in kisikom in pospeši izločanje strupov iz kože ter hkrati spodbudi sintezo kolagena in elastina v dermisu, ki učvrsti napetost in prožnost kože. Za popolno izpeljan program in optimalne rezultate se terapija zaključi z body wrappingom in presoterapijo (Green Press 12).

Celulit je trdovratna nadloga, ki zahteva celostno obravnavo skozi daljše obdobje, vendar lahko tudi v kratkem času z učinkovito nego in spremembo življenjskih navad vidno pripomoremo k vitkejši postavi ter gladkemu in lepšemu videzu vaše kože.

Za doseganje optimalnih rezultatov se, seveda soodvisno od velikosti obravnavane problematike, vaših pričakovanj in odziva telesa ne terapije, priporoča najmanj 12 terapij, ki se jih izvaja vsaj dvakrat tedensko. Rezultati so najpogosteje vidni že po 6 terapijah. Po zaključenem ciklusu terapij zadošča ena terapija mesečno, da vzdržujemo dosežene rezultate.

  • uvodni pogovor z jedilniki
  • 6 LPG terapij
  • IR toplota
  • fotobiomodulacija
  • body wrapping + presoterapija

KONTAKTNI PODATKI ZA NAROČANJE

MASAŽKA-Alenka Marinšek
Linhartova cesta 64
1000 Ljubljana
info@masazka.si
031 714 414