ENDOSPHERES terapija

ENDOSPHERES® terapija je revolucionarni korak naprej v estetski in rehabilitacijski medicini – 5 učinkov združenih v eni terapiji: zmanjšuje volumen maščobnih predelov, pospešuje limfni pretok, izboljšuje mikrocirkulacijo, krepi mišični tonus in tonus kože in tako izjemno uspešno odpravlja vse vrste in stadije celulita.

Popolnoma naravna, neinvazivna, varna in neboleča mehanska terapija, brez stranskih učinkov in z vidnimi rezultati že po prvi terapiji.

Endosphères® terapija temelji na kompresiji in globokem rotacijskem mikrovibriranju, ki se na tkivo prenaša skozi valj, v katerem so kot satovje nameščene silikonske kroglice. Sprememba hitrosti cilindra določa frekvenco delovanja (spremenljivka od 40 do 355 Hz) in s pravilno izbiro rotacij, vibracij, pritiska na tkivo in številom terapij, se je izkazala kot inovativna in učinkovita
metoda
 pri zelo kompleksnih težavah, kamor štejemo tudi celulit, kopičenje maščob in staranje.

 

Lahko si izberemo tretma za celo telo: noge, zadnjica, trebuh, hrbet, roke, prsi, samo za zgornji ali spodnji del telesa ali za posamezen predel.

Število tretmajev je vedno odvisno od velikosti in vrste obravnavane problematike ter odziva vsakega posameznika na terapijo.

Osnovni paket je 6-12 tretmajev, ki jih izvajamo enkrat, dvakrat ali trikrat tedensko.

Pri zahtevnejših problematikah je potrebno 12 do 18 terapij ali več.
Za ohranitev rezultatov se priporoča vzdrževalne terapije vsaj enkrat mesečno.

Tehnologija oblikovanja telesa, odstranjevanja celulita in pomlajevanja z Endosphères® terapijami je že močno prepoznavna in razširjena po svetu. V estetske in zdravstvene namene jo uporabljajo modernejši in specializirani saloni in poročajo o njeni izjemni učinkovitosti.

Kontraindikacije:

  • akutni vnetni procesi na koži in kronična dermatološka patologija
  • akutne in kronične bolezni žil (tromboflebitis..)
  • onkološke bolezni in avtoimune bolezni vezivnega tkiva
  •  nosečnost