KAVITACIJA IN PROGRAMI ZA POPOLNO POSTAVO

Za vitkejše, čvrsto, lepo oblikovano, negovano in zdravo telo

CELOVITI PROGRAMI ZA POPOLNO POSTAVO!

 

NOVO V MASAŽKI

kavitacija+body wrapping+presoterapija=50€

(celoten tretma 90 min, redna cena 115 €)

takojšnji rezultati – preizkušena metoda za preoblikovanje telesa, odpravo odvečne maščobe in celulita  IN OSTALE AKCIJSKE CENE V ČASU
19. maj–31. maj 2017

Kavitacija je neboleča in neinvazivna alternativa liposukciji, ki z napredno tehnologijo omogoča hitro in učinkovito oblikovanje telesa, natančno odstranjevanje lokalnih maščobnih oblog in celulita, z vidnimi rezultati že po prvi terapiji. S koncentracijo energije na točno določeni globini v tkivu zagotavlja selektivno razbitje maščobnih celic v podkožju, ob tem pa površina kože, žile, živci in mišice ostanejo nedotaknjeni.
Več o Kavitaciji…

Kavitacija se, da ne bi preobremenili telesa, izvaja največ enkrat tedensko v trajanju od 30-40 min, ki ji sledi skorajda obvezna 40 min presoterapija (strojna limfna drenaža). Za dosego vidnih rezultatov se priporoča od 3 do 8 terapij.

Seveda še hitrejše, bolj izrazite in trajnejše rezultate dosežemo, če terapije izvajamo dvakrat tedensko in tretmaje kavitacije dopolnimo z LPG, vakumsko terapijo ali ročno masažo in s kombinacijo različnih podpornih terapij (elektrostimulacija z IR, presoterapija, body wrapping, nizkoenergijski laser za topljenje maščobe, profesionalni kozmetični preparati) v enem tretmaju, odvisno od tipa in velikosti problematike, časovnega okvira in finančnih zmožnosti.

V MASAŽKI vam bomo pomagali z najmodernejšimi, profesionalnimi, sinergijsko sestavljenimi terapijami in tehnikami, učinkovitimi kozmetičnimi proizvodi, individualno oblikovanim programom ter znanjem in nasveti realizirati želje in cilje po lepo oblikovani postavi, samozavestni drži in dobremu počutju.

Rezervirajte si svoj termin za individualni razgovor in predstavitveno terapijo: 031 714 414 ali info@masazka.si