KRIOLIPOLIZA - najučinkovitejša tehnologija za odpravo maščobe

Eliminira maščobo s predelov, kjer to najteže dosežemo – od 1 do 6 cm na terapijo.

Kriolipoliza je naraven, neboleč in neinvaziven postopek, ki se izvaja s pomočjo hlajenja izbranega predela telesa, kjer se temperatura, odvisno od problematike, giblje od -10 do +20 stopinj Celzija (cryos grško pomeni »ledeno hladno«).   

Adipociti ali maščobne celice, so namreč občutljivi na mraz in ko jih s postopkom kriolipolize podhladimo in so nekaj časa podvržene takšnemu stanju, propadejo in se preko limfnega in krvnega obtoka v približno 15 dneh izločijo iz telesa, zato lahko kriolipolizo izvajamo le dvakrat mesečno.    

S kriolipolizo dosežemo odlične, merljive in takojšnje rezultate pri:

  • odpravi trdovratne lokalizirane maščobe
  • odpravi celulita
  • učvrstitvi in izboljšanju tonusa kože

Krioterapija je povsem samostojna terapija, ki pa jo lahko s podpornimi terapijami, (Endospheres terapijo, presoterapijo, fotobiomodulacijo, ciljnimi, visoko učinkovitimi kozmetičnimi preparati) pomembno dopolnimo in okrepimo in tako nadgradimo rezultate in prispevamo k lepemu izgledu, dobremu počutju in samozavestni drži.  

V eni terapiji obravnavamo eno področje: bodisi trebuh in pas ali boke in noge in zadnjico, ali hrbet in roke…

Posebno pozornost namenjamo preoblikovanju rok, namreč maščobnih oblog na rokah in ohlapne kože, ki sta moteči problematiki in nam grenita veselje do poletnih oblačil, se brez stranskih učinkov s kriolipolizo uspešno znebimo.

S terapijo uspešno zmanjšamo oziroma stanjšamo maščobne predele na rokah, hkrati pa z nizkoenergijskim laserjem, masažo, hladno-toplim efektom stimuliramo celice k obnavljanju, h krčenju kolagena in tvorbi novih kolagenskih vlaken in tako dosežemo želeno učvrstitev in posledično bolj napeto in gladko kožo

Učinki tretmaja so dolgotrajni in vidni takoj.

Število terapij je odvisno od stanja in velikosti obravnavane problematike, pogosto zadoščajo tri terapije za bistveno izboljšanje stanja.

ENDOSPHERES TERAPIJA ZA TELO

S celotnim tretmajem bomo obrazu odvzeli vsa bremena tistega dne in vam na obraz izvabili zadovoljen nasmeh

Copyright © 2022 Masazka.si. Vse pravice pridržane